Bruidsstyling – Waarom Duchess’s Design

Aangenaam,… wij zijn Duchess’D Design. Met onze expertise in (kunst)nagelstyling, visagie en het creëren van feestelijke kapsels zijn wij ‘Allround Beauty Designers’ en richten wij ons voornamelijk op bruidsstyling.

Alles is mogelijk; van enkel het verzorgen van een bruidskapsel tot aan een compleet beauty arrangement. Indien gewenst komen we aan huis of op locatie.
Willen meer mensen gebruik maken van onze service? Ook dat kán.

Elke bruid is uniek, daarbij ook de wensen. Dit bespreken we tijdens een vrijblijvend oriëntatie en intake gesprek. Vervolgens wordt er tijdens een Try out -oftewel een proefsessie- gekeken hoe alles staat. Om vervolgens op de huwelijksdag niets aan het toeval over te laten.

Nagelstyling
Dit is dé finishing touch! Of je nagels nu lang zijn of kort,… de verzorging ervan is een pré.
Als je achteraf de bruidsfoto’s bekijkt zal je de toegevoegde waarde zien. Werkelijk overal zijn je handen in beeld (p.s. ook voor de bruidegom 😉)

Haarstyling
Van romantisch tot klassiek, zoveel stijlen. Waar val jij voor? En is dit mogelijk met jouw haarstructuur?
We kijken graag met jou mee. Is je lengte niet lang genoeg? Een haarstuk kan helpen om tot jouw ideale kapsel te komen.

Make up
Maak jij je nooit op? Of heb jij juist een eigen make up stijl? Wij begrijpen dat jij ‘jezelf wilt blijven’ en ‘op je mooist’ wilt zijn als je het ja-woord geeft aan je partner. 

Meer info?
Vraag de digitale brochure en de prijslijst aan via info@duchessdesign.nl 

Een leuk idee!

Bachelor Party:
Wordt er een vrijgezellenfeest georganiseerd? Volg een make up workshop om tips te krijgen voor de bruiloft, eventueel aansluitend een fotoshoot. Laat de organisator informatie opvragen over de mogelijkheden!

Wij zijn jouw BRIDAL BEAUTY DESIGNERS in NAILS – HAIR – MAKE UP

© 2022 Duchess Design . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.