nagelstyling - manicure

Nagelstyling – Manicure

Een manicure is een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de handen en vingernagels. Deze behandeling bestaat uit het reinigen en verzorgen van de nagels en huid. Het losmaken en verzachten van de nagelriemen. Het vijlen en eventueel ook het polijsten van de natuurlijke nagels totdat deze een natuurlijke hoogglans krijgen.

Een peeling, oftewel een scrubbehandeling, verwijderd dode huidcellen. Hierdoor worden de werkstoffen van de handcrème beter opgenomen.

Een masker verwijderd onzuiverheden en herstelt de huid. Handen zijn naast het gezicht altijd ontbloot van kleding. Bij het gezicht zijn we gewend deze dagelijks intensief te verzorgen, onze handen worden helaas vaak vergeten.

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. De paraffine stolt direct, de handen worden afgedekt met plastic en een badstofhandschoen om de warmte te behouden. Het sluit je handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. De poriën gaan openstaan en hierdoor kan een betere opname van de werkstof in de paraffine of het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. Het maakt de huid elastischer.
Door de warmte ontspannen de spieren en zullen pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. Gebarsten huid of kloven kunnen sneller genezen omdat de huid weer soepel word en makkelijker herstelt.

Een handmassage met een intensief verzorgende lotion maakt het ontspannende gevoel compleet. Gebruik deze lotion eventueel ook thuis voor een verlengend resultaat van de behandeling.

Een lakbehandeling is mogelijk met traditionele lak (luchtdrogend) of met een gellak (uitharden in lamp).

Soort behandelingOmschrijvingPrijs
Manicure BRONSNatuurlijke nagel verzorging incl. nagels polijsten, nagelriem treatment, lotion, 25 min.€ 25,00

Manicure ZILVERNatuurlijke nagelverzorging incl. nagels polijsten, nagelriem treatment, peeling, masker, lotion, 40 min€ 35,00
Manicure GOUDNatuurlijke nagelverzorging incl. nagels polijsten, nagelriem treatment, peeling, masker, paraffine, lotion, massage, 50 min€ 45,00
Paraffine Handpakking (losse behandeling)15 min€ 15,00
Nagelriem Treatment (Combi-Manicure)Harde vastzittende nagelriemen worden verzacht, eelt wordt verwijdert, met de elektrische vijl 30 min€ 35,00
Intense Cuticle Treatment (nagelriempakking)Een intensieve handpakking op basis van Etherische olie Lavendel verzorgt en verzacht de droogste handen en nagelriemen 20 min€ 15,00
Nagellak HandnagelsTranditionele luchtdrogende nagellak, 30 min€ 25,00
Gellak HandnagelsZONDER extra verstevigende basecoat, 45 min€ 33,00
Gellak HandnagelsINCLUSIEF extra verstevigende basecoat (evt. verwijderen oud product inbegrepen), 60 min€ 38,00
Gellak Teennagels (evt. verwijderen oud product inbegrepen) 45 min€ 34,50
BIAB Behandeling – BLUSHESProfessionele natuurlijke nagelversteviger NATUREL, 50 min€ 40,00
BIAB Behandeling – BLUSHESProfessionele natuurlijke nagelversteviger INCL. KLEUR, 60 min€ 48,00

TIP
Geef een Manicure behandeling cadeau.
Cadeaubonnen zijn in alle prijzen verkrijgbaar.

© 2022 Duchess Design . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.