Sheryl Djadoenath

Sheryl Djadoenath, alias Duchess’D

Sheryl Djadoenath, alias Duchess’D (Gravin van de Beauty Design), is een geboren kunstenaar en heeft een groot talent voor het stylen van (kunst)nagels, haarstyling en make up.

Dit talent kwam goed van pas bij haar eigen ontwikkeling op het creatieve vlak. In haar carrière werkte Sheryl met verschillende top professionals van wie zij veel geleerd heeft.

Mede door haar collegialiteit, is Sheryl een veelgevraagd NAIL- HAIR- en MAKE UP DESIGNER bij foto- en filmproducties en bij fashionshows.

Door haar brede inzetbaarheid (zowel nagels, als haar en make up) is Sheryl voor consumenten, professionals én bedrijven van toegevoegde waarde.

Daarnaast is Sheryl ook docent en als MASTER en INTERNATIONAL EDUCATOR betrokken bij trainingen van en door topmerken.

Zij heeft haar bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van kunstnagelproducten van het topmerk ENP uit Los Angeles en maakte zij deel uit van de Beauty Convention in Las Vegas.

Sheryl is bekroond met de ‘BEST NAIL AWARD.’ En meerdere keren bevond zij zich in de finaleplaatsen van nagelcompetities.

Daarnaast levert zij haar bijdrage aan vakbladen, met regelmaat wordt haar kennis ingezet voor het maken van o.a. step by steps. Of werkt zij mee aan fotoshoots voor de nieuwe trends.

Bekende magazines zoals Bruid en VOGUE hebben gebruik gemaakt van haar kwaliteiten.

Met regelmaat bevindt zij zich als jurylid tijdens nagelcompetities en visagiewedstrijden.

In 2017 en 2018 was zij samen met Marielle Bastiaansen jurylid voor de verkiezing van de leukste ZZP kapper voor de grootste vakbond in de Beautybranche; FNV MOOI.

In 2019 en 2020 nam ze plaats als jurylid voor de landelijke gerenommeerde Beauty-Award verkiezing.

In 2014 nam zij zelf deel aan de Miss Beauty & Wellness verkiezing, met de 2e plaats werd zij net niet de ambassadrice voor de Nederlandse beautybranche. Maar werd als 1st runner up in dat jaar voor leuke beautymomenten ingezet.

Wie denkt dat Sheryl alléén inzetbaar is voor High End Productions heeft het mis, deze professional is met haar vriendelijke karakter altijd bereid je te adviseren en geniet evenveel van haar werkuitvoering bij de ‘gewone’ klant.

Sinds 2012 heeft zij haar kleinschalige salon in Culemborg, waar zij samen met haar collega’s hoogwaardige kwaliteit en services aanbiedt op gebied van NAILS – HAIR – MAKE UP.

© 2022 Duchess Design . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.