Copyright © 2014 - Duchess'D

Facebook

Twitter

Youtube

Over Duchess'D

Duchess D is een geboren kunstenaar en heeft een groot talent voor het stylen van nagels.

Dit talent kwam goed van pas bij haar eigen ontwikkeling op het creatieve vlak. In haar carriere werkte Duchess D steeds met verschillende professionals van wie zij veel heeft geleerd.

Mede door haar collegialiteit, is Duchess D een veelgevraagd nail-, hair – en make-up designer bij foto en film producties en bij fashionshows.

Door haar brede inzetbaarheid (zowel nagel als haar en make-up) is Duchess D voor consumenten, bedrijven én professionals van toegevoegde waarde.

Daarnaast is Duchess D ook docent en als Master en International Educator betrokken bij trainingen van en door topmerken.

Zij heeft haar bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van kunstnagelproducten van het topmerk ENP in Los Angeles en maakte zij deel uit van de Beauty Convention in Las Vegas. Meerdere keren bevond zij zich in de finaleplaatsen van nagelcompetities. Daarnaast levert Duchess D haar bijdrage aan de vakbladen, met regelmaat wordt haar kennis ingezet voor het maken van onder andere step by steps. Of werkt zij mee aan fotoshoots voor de nieuwe trends.

Duchess D is bekroond met de “Best Nail” Award. Haar opvallende stijl plaatste haar in de finale van de nagelcompetitie kampioenschappen waar zij in 2006 de eerste prijs won.