Over de beautySalon

Duchess’D Design is dé fashion beautystudio van Culemborg, waar je terecht kan voor een complete BEAUTY LOOK.

We bieden NAILS – HAIR – MAKE UP.

NAILS:
De nagelsalon heeft 3 nageltafels en een verhoogde voetenbank voor een super comfort tijdens je behandeling. We hebben wel 200 kleuren lak en bieden zowel acryl, gel als powergeltechniek aan voor de kunstnagels. En ook voor de verstevigende gellak kunt je kiezen uit verschillende soorten. 
Uiteraard kijken wij wat het best past bij de conditie van de natuurlijke nagels en geven wij advies op maat.

Een manicure, gellak, verzorgde teennagels, kunstnagels met een naturel look of juist uitbundige nail art, we maken het allemaal.

HAIR:
We zijn géén kapsalon. We wassen, knippen en kleuren niet. Wat we wel doen? Stylen!
In haren stylen zijn we de besten. 

We föhnen, krullen, stijlen, wafelen, enzovoorts. Wij vormen het haar om en maken de meest prachtige feestkapsels. Voor een uitje, een (trouw)feest een gala een fotoshoot of voor een festival. Voor welke gelegenheid dan ook.

MAKE UP:
Make up; voor de één een wereldvreemd product, de ander kan niet zonder. Vandaag de dag zien we het belang van een professionele make up. Voor een goed gevoel, of voor de juiste uitstraling voor die zakelijke foto of je een feestelijke bruiloft.

We kunnen jezelf op je mooist laten tonen of je laten transformeren met de schoonheid van make up. Ook als je het zelf graag wilt leren, geven wij make up advies en trainingen.

© 2023 Duchess Design . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.